mehtakoera17
Etusivu
Tuomarit
Ilmoittautuminen
Näyttelytoimikunta
Aikataulut
Tulokset

Tervetuloa 10-vuotis juhlanäyttelyyn Siilinjärven Punttisilimään 20.5.2017!


Näyttely järjestetään lauantaina 20.5.2017
Mehtäkoera 2017 näyttelypaikka:
Punttisilimä, Marjomäentie 314, Kuuslahti

Mehtäkoera näyttelyssä arvostellaan metsästyspystykorvat ja lappalaiset paimenpystykorvat FCI:n ryhmästä 5 ja suuret ja pienet ajokoirat FCI:n ryhmästä 6 sekä FCI:n ryhmä 7.
Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (7- alle 9kk)

Näyttely aloitetaan lapsi ja koira-kilpailulla, johon voi ilmoittautua alle 15-vuotiaat lapset ja nuoret, rotutoivomuksena Mehtäkoera-näyttelyn rotu.
Ilmoittautumiset tähän kilpailuun: Helena Ravolainen, helena.ravolainen@evl.fi, kilpailussa ei ole ilmoittautumismaksua.

Näyttelypäivänä voi tutustua kattavasti kotimaisiin rotuihin niin kehissä sekä myös erillisessä esittelytilaisuudessa Kennelliiton teemavuoden kunniaksi.

Aikataulut julkaistu 8.5.

Tiedustelut

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut
arkisin klo. 11.00 - 17.00 Showlink puh. (09) 887 30320
email: info@showlink.fi
Mainitsethan tiedustelussasi näyttelyn sekä koiran rekisterinumeron, jota
tiedustelu koskee.

Muut tiedustelut
Kari Leppänen
puh. 040 164 4600 email: kari.leppanen (at) icloud.com

Järjestäjät:
Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys
ja
Pohjois-Savon Beagleyhdistys

 

 

 

Perinteinen Mehtäkoera -näyttely

Pohjois-Savon Kennelpiiri on jäsenjakautumaltaan yli 70 % metsästysseuroja tai metsästysharrastuspohjaisia yhdistyksiä. Kennelpiirin jäsenyhdistyksien jäsenmäärä koostuu yli 50 % metsästäjistä johon useasti, liki poikkeuksetta liittyy olennaisena osana koira ja koiraharrastus. Metsästys harrastuksena on muotoutunut harrastuksenomaiseksi luonnossa liikkumiseksi, akkujen lataamiseksi arjen ja kiireen keskellä.  

Täällä Pohjois-Savossa, kennelpiirin suurimmat rotujaostot löytyvät metsästyskoiraharrastajista. Jäsenmääriltään vahvat ja toiminnoiltaan aktiiviset rotujaostot; Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys ja Pohjois-Savon Beagleyhdistys uskovat harrastuksen tulevaisuuteen, harrastajapohjaan ja savolaiseen innostukseen.

Vahva usko harrastukseemme tuotti idean omasta metsästyskoirapohjaisesta näyttelystä, joka on merkittävä kenneltapahtuma maakunnallisesti ja tunnettu myös valtakunnallisesti. Vahva yhteistyö tuotti tulosta, näyttely toteutui ja kantaa nimeä ”MEHTÄKOERA”.

Näyttelyn järjestäjät toivottavat teidät kaikki lämpimästi tervetulleeksi näyttelyyn ja toivomme oikein miellyttävää päivää harrastuksemme parissa.

Kari Leppänen, näyttelytoimikunnan puheenjohtaja