Näyttelypalvelut, verkkokauppa
Showlink Oy, Espoo

PL 50, 02771 Espoo
Näyttelypalvelut p.09 8873 0311
Lomaketilaukset p.09 8873 0312
Käyntiosoite:
Lanttikatu 2, 02770 Espoo.
Olemme avoinna ma-pe 9-17

Kennelliittopalvelut, rekisteröinti
Showlink Oy, Leppävirta

PL 20, 79101 Leppävirta
Puh. 09 88730 321

Tapahtumat


Koiramessut

15. – 16.12.2018
Helsingissä

Facebook

Päättymässä olevat

Haetaan näyttelyitä

Tiedotteita

Poikkeuksia puhelinpalveluissa

Maanantaina 12.11.2018 Seuraavat Kennelliiton puhelinlinjat ovat suljettuina koko päivän: rekisteröinti, jäsenasiat, neuvonta, terveystutkimukset ja vaihde. Myös Showlinkin Leppävirran toimisto on suljettuna koko päivän koulutuksen vuoksi.


Showlink Oy Sorsakosken toimipiste on muuttanut Leppävirralle

Showlink Oy Sorsakosken toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin 28.11.2017
Uusi käyntiosoite: Kievarinkatu 4 79100 LEPPÄVIRTA

Showlinkshop.fi


Uutisia

Showlink Oy kipusi yritysten AAA-luokkaan

Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy on listattu tuoreessa Suomen Yrittäjien luottoluokitusjärjestelmässä yritysten parhaaseen, AAA-luokkaan. Luokitus perustuu jatkuvasti päivittyvään yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevan informaation analyysiin. Tämän pohjalta arvioidaan yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

- Olen listalle pääsystä erittäin ylpeä, sillä se kertoo, että me olemme onnistuneet tavoitteissamme, iloitsee Showlink Oy:n toimitusjohtaja Johanna Tuomi.

Menestyksen salaisuus on sitoutunut henkilökunta, hän painottaa.

- Henkilökuntamme koostuu osaavista, oman alansa rautaisista ammattilaista.

Showlink myy ensisijaisesti koiranäyttelypalveluita näyttelyjärjestäjille. Tämän lisäksi liikevaihto koostuu kolmesta muusta vahvasta liiketoiminta-alueesta. Tuomen mukaan verkkokauppa ja tapahtumapalvelut ovat olleet hyvässä nosteessa ja vaikuttaneet suuresti liikevaihdon positiiviseen kehitykseen. Näiden kolmen liiketoiminta-alueen lisäksi Leppävirralla on Kennelliiton puhelinneuvonta- ja tallennuspalveluista vastaava yksikkö.

- Vaikka monet Kennelliiton palvelut siirtyvät yksi toisensa jälkeen sähköiseen muotoon, minkä koen erittäin tervetulleeksi ja nykyajan tarpeita vastaavavaksi uudistukseksi, ei Leppävirralla kuitenkaan laakereilla levätä. Puhelinpalvelu ja monet muut työt tarvitsevat edelleen tekijäänsä, ja Leppävirran pätevältä henkilökunnalta nämä työt sujuvat.

Tuomi kertoo katsovansa tulevaisuuteen luottavaisin mielin, mutta ei kuitenkaan tuudittaudu siihen, että kun kerran on päässyt aallon harjalle, niin siellä myös pysyy. Koko ajan pitää kehittyä ja ideoida uutta.

- Suomalaisia koiraharrastajia on ilo palvella ja heitä on myös kiittäminen paljosta. He ovat arvostettuja asiakkaitamme kaikilla neljällä liiketoiminta-alueellamme ja teemme parhaamme, että näin on myös jatkossa.