Näyttelypalvelut, verkkokauppa
Showlink Oy, Espoo

PL 50, 02771 Espoo
Näyttelypalvelut p.09 8873 0311
Lomaketilaukset p.09 8873 0312
Käyntiosoite:
Lanttikatu 2, 02770 Espoo.
Olemme avoinna ma-pe 9-17

Poikkeukset aukioloajoissa
löydät etusivun Tiedotteet-osiosta.

Kennelliittopalvelut, rekisteröinti
Showlink Oy, Leppävirta

PL 20, 79101 Leppävirta
Puh. 09 88730 321

Tapahtumat


Koiramessut 2019

Helsingissä joulukuussa 2019

Facebook

Päättymässä olevat

Haetaan näyttelyitä

Tiedotteita

Poikkeuksia aukioloajoissa 20.-21.6.

Showlinkin Leppävirran ja Espoon toimistojen ja puhelinpalveluiden poikkeavat aukioloajat juhannuksen aikaan.

Showlink Oy:n toimistot ja puhelinpalvelut ovat torstaina 20.6. auki klo 12 saakka.
Juhannusaattona toimistot ovat kiinni.Iloista juhannusta!

Suunnitelukilpailu

Suomen Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy kutsuu tekstiilisuunnittelijat, graafikot, kuvittajat sekä näiden alojen opiskelijat suunnittelemaan kuosin Suomen Kennelliiton toimintaa ohjaavan vision ”Hyvää elämää koiran kanssa” -hengessä.

Uutisia

Showlink Oy kipusi yritysten AAA-luokkaan

Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy on listattu tuoreessa Suomen Yrittäjien luottoluokitusjärjestelmässä yritysten parhaaseen, AAA-luokkaan. Luokitus perustuu jatkuvasti päivittyvään yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevan informaation analyysiin. Tämän pohjalta arvioidaan yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

- Olen listalle pääsystä erittäin ylpeä, sillä se kertoo, että me olemme onnistuneet tavoitteissamme, iloitsee Showlink Oy:n toimitusjohtaja Johanna Tuomi.

Menestyksen salaisuus on sitoutunut henkilökunta, hän painottaa.

- Henkilökuntamme koostuu osaavista, oman alansa rautaisista ammattilaista.

Showlink myy ensisijaisesti koiranäyttelypalveluita näyttelyjärjestäjille. Tämän lisäksi liikevaihto koostuu kolmesta muusta vahvasta liiketoiminta-alueesta. Tuomen mukaan verkkokauppa ja tapahtumapalvelut ovat olleet hyvässä nosteessa ja vaikuttaneet suuresti liikevaihdon positiiviseen kehitykseen. Näiden kolmen liiketoiminta-alueen lisäksi Leppävirralla on Kennelliiton puhelinneuvonta- ja tallennuspalveluista vastaava yksikkö.

- Vaikka monet Kennelliiton palvelut siirtyvät yksi toisensa jälkeen sähköiseen muotoon, minkä koen erittäin tervetulleeksi ja nykyajan tarpeita vastaavavaksi uudistukseksi, ei Leppävirralla kuitenkaan laakereilla levätä. Puhelinpalvelu ja monet muut työt tarvitsevat edelleen tekijäänsä, ja Leppävirran pätevältä henkilökunnalta nämä työt sujuvat.

Tuomi kertoo katsovansa tulevaisuuteen luottavaisin mielin, mutta ei kuitenkaan tuudittaudu siihen, että kun kerran on päässyt aallon harjalle, niin siellä myös pysyy. Koko ajan pitää kehittyä ja ideoida uutta.

- Suomalaisia koiraharrastajia on ilo palvella ja heitä on myös kiittäminen paljosta. He ovat arvostettuja asiakkaitamme kaikilla neljällä liiketoiminta-alueellamme ja teemme parhaamme, että näin on myös jatkossa.