Näyttelypalvelut, verkkokauppa
Showlink Oy, Espoo

PL 50, 02771 Espoo
Näyttelypalvelut p.09 8873 0311
Lomaketilaukset p.09 8873 0312
Käyntiosoite:
Lanttikatu 2, 02770 Espoo.
Olemme avoinna ma-pe 9-17

Kennelliittopalvelut, rekisteröinti
Showlink Oy, Leppävirta

PL 20, 79101 Leppävirta
Puh. 09 88730 321

Tapahtumat


Koiramessut

15. – 16.12.2018
Helsingissä

Facebook

Päättymässä olevat

Haetaan näyttelyitä

Tiedotteita

Poikkeuksia toimipisteiden aukioloajoissa

Keskiviikkona 5.12.2018 sulkeutuvat Showlink Espoon ja Leppävirran toimipisteet ja puhelinlinjat klo 12 ja toimistomme ovat suljettuna 6.12.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Perjantaina 14.12. ja maanantaina 17.12.
Showlinkin toimipisteet ja puhelinlinjat ovat suljettuna Voittaja-näyttelyiden rakennus- ja purkupäivien vuoksi.

Joulunaikaan toimistomme sulkeutuvat 21.12. klo 12 ja ovat suljettuna 22.-26.12.
Palvelemme normaalisti 27.-28.12.2018
Maanantaina 31.12. toimipisteet sulkeutuvat klo 12:00.

Showlinkshop.fi


Uutisia

Showlink Oy kipusi yritysten AAA-luokkaan

Kennelliiton tytäryhtiö Showlink Oy on listattu tuoreessa Suomen Yrittäjien luottoluokitusjärjestelmässä yritysten parhaaseen, AAA-luokkaan. Luokitus perustuu jatkuvasti päivittyvään yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevan informaation analyysiin. Tämän pohjalta arvioidaan yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

- Olen listalle pääsystä erittäin ylpeä, sillä se kertoo, että me olemme onnistuneet tavoitteissamme, iloitsee Showlink Oy:n toimitusjohtaja Johanna Tuomi.

Menestyksen salaisuus on sitoutunut henkilökunta, hän painottaa.

- Henkilökuntamme koostuu osaavista, oman alansa rautaisista ammattilaista.

Showlink myy ensisijaisesti koiranäyttelypalveluita näyttelyjärjestäjille. Tämän lisäksi liikevaihto koostuu kolmesta muusta vahvasta liiketoiminta-alueesta. Tuomen mukaan verkkokauppa ja tapahtumapalvelut ovat olleet hyvässä nosteessa ja vaikuttaneet suuresti liikevaihdon positiiviseen kehitykseen. Näiden kolmen liiketoiminta-alueen lisäksi Leppävirralla on Kennelliiton puhelinneuvonta- ja tallennuspalveluista vastaava yksikkö.

- Vaikka monet Kennelliiton palvelut siirtyvät yksi toisensa jälkeen sähköiseen muotoon, minkä koen erittäin tervetulleeksi ja nykyajan tarpeita vastaavavaksi uudistukseksi, ei Leppävirralla kuitenkaan laakereilla levätä. Puhelinpalvelu ja monet muut työt tarvitsevat edelleen tekijäänsä, ja Leppävirran pätevältä henkilökunnalta nämä työt sujuvat.

Tuomi kertoo katsovansa tulevaisuuteen luottavaisin mielin, mutta ei kuitenkaan tuudittaudu siihen, että kun kerran on päässyt aallon harjalle, niin siellä myös pysyy. Koko ajan pitää kehittyä ja ideoida uutta.

- Suomalaisia koiraharrastajia on ilo palvella ja heitä on myös kiittäminen paljosta. He ovat arvostettuja asiakkaitamme kaikilla neljällä liiketoiminta-alueellamme ja teemme parhaamme, että näin on myös jatkossa.