Showlink on mukana toteuttamassa koira- ja lemmikkieläintapahtumia Helsingissä ja Jyväskylässä. Tapahtumat ovat elämyksellisiä kohtauspaikkoja kaikille eläinten ystäville. Me autamme yritystänne kohtaamaan niin aktiiviset harrastajat kuin sen ensimmäistä lemmikkiä suunnittelevan perheen.

Kysy lisää, autan mielelläni.

Lisätietoja tapahtumista
Projektipäällikkö Erika Paqvalin-Skurnik
p. 050 388 6370, erika.paqvalin-skurnik@showlink.fi

 


Kids & Pets – Lapsi- ja lemmikkimessut 24.-25.3.2018 Jyväskylän Paviljonki

Uuden messuviikonlopun teemana ovat lapset ja lemmikit ja tapahtuma on suunnattu kaikille perheille ja eläinten ystäville! Tiedossa mukavaa yhdessäoloa, paljon ohjelmaa ja tekemistä lapsille ja koko perheelle. Tapahtumassa mukana esillä mm. lastenvaatteet, lelut, pelit ja kirjat. Lemmikkipuolella nähdään koira-, kissa- sekä kaninäyttelyitä. Mukana uusimmat eläintuotteet ja monipuolista tietoa lemmikinhoidosta ja ruokinnasta. Tapahtuman toteuttaa Jyväskylän Messut ja Showlink.


Eläinystäväni 21.-22.4.2018 Messukeskuksessa Helsingissä

Tapahtuman järjestää Showlink Oy yhteistyössä Messukeskuksen kanssa. Messuilla on luvassa runsaasti ohjelmaa lemmikeiden ystäville: mm. koirien pentunäyttely, kissanäyttely, hyötykoiranäytöksiä, jyrsijänäyttelyitä sekä akvaarioharrastajien näyttely. Lemmikkien lisäksi tapahtuma esittelee lemmikkitarvikkeita sekä tarjoaa tietoa lemmikin hankintaa suunnitteleville.

 

elainystavani16_etusivu