Kuopio RN

Etusivu
Tuomarit
Ilmoittautuminen
Tiedustelut
Aikataulut
Tulokset

Tervetuloa Kuopioon Haukku-Ottelun tukinäyttelyyn!


Näyttelypaikka
Sorsasalon ravirata
Näyttelypaikan osoite: Puikkarintie 20, Kuopio

Rokotustentarkastus näyttelyssämme tapahtuu klo.7.30-12.00

Näyttelyssä järjestetään klo 9.30 suomenpystykorvien rotuesittely, jonka pitää ulkomuototuomari Pekka Teini. 

Näyttelyssä arvostellaan
- FCI 5 - Pystykorvat ja alkukantaiset koirat
- FCI 7 - Kanakoirat
- FCI 8 - Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat.
Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (7kk- alle 9kk).

Hinnasto
Pääsylippu 5 euroa, alle 12 v ilmaiseksi
Luettelo 5 euroa.

Aikataulut julkaistu 15.3.


Vuonna 2017 on Pohjois-Savon alueen vuoro järjestää suomenpystykorvien linnunhaukun SM-kilpailut eli Haukku-Ottelu. Samana vuonna on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi – itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017.

Kansalliskoiramme suomenpystykorva on osa suomalaisuutta ja suomalaista kulttuuria. Jo esi-isiemme aikaan ovat suomenpystykorvat tuoneet ravintoa pöytään metsästysapuna ja olleet kotivahteina ja seurana. Lintua puuhun haukkuvalla suomenpystykorvalla metsästäminen on päässyt Elävän perinnön – wikiluetteloon, ja tämä perinteen harjoittaminen on ehdolla myös Unescon maailmanperintökohteeksi aineettoman kulttuuriperinnön listalle.

Haluamme omalta osaltamme olla mukana juhlistamassa Suomen 100 – vuotista taivalta, ja mikä muukaan edustaisi koiramaailmassa suomalaisuutta paremmin kuin suomenpystykorva. Näin ollen Haukku-Ottelu 2017 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Haukku-Ottelun tukinäyttely on tärkeä osa Haukku-Ottelu – vuotta, ja tukinäyttelyn tuotoilla kustannetaan ottelun järjestämiskuluja.
Kutsumme teidät kaikki mukaan Haukku-Ottelun tukinäyttelyyn Kuopioon 8.4.2017. Tervetuloa oman koiran kanssa tai ilman. Näin me kaikki yhdessä voimme olla mukana juhlistamassa satavuotista Suomea ja tukemassa tätä hienoa perinteikästä suomenpystykorvien Haukku-Ottelua. 
Normaalin koiranäyttelyn lisäksi näyttelypäivänä järjestetään myös suomenpystykorvien rotuesittely. Haukku-Ottelusta kiinnostuneiden kannattaa seurata nettisivujamme.

Lisätietoja Suomi 100 – tapahtumista löydät osoitteesta: suomifinland100.fi
 

Haukku-Ottelun näyttelytoimikunta


Järjestäjät:

Iisalmen Seudun Kennelkerho ry
Pohjois-Savon Pystykorvakerho ry
Kuopion Seudun Metsästyskoirakerho

Yhteistyössä