Siirry sisältöön

Tervetuloa Palveluskoiratapahtumaan 30.5.2019

Hakunilan urheilupuisto, Vantaa.

Osoite: Luotikuja 2, 01200 Vantaa

Palveluskoiratapahtuma järjestetään helatorstaina 30.5.2019

Näyttely Palveluskoiraliiton roduille sekä roduille, joilla on kilpailuoikeus palveluskoirakokeissa. Myös pennut 7-9 kk sekä jälkeläisluokka.

Päänäyttely seuraaville roduille: airedalenterrieri, dogo argentino, etelävenäjänkoira, itäeuroopanpaimenkoira, kaukasiankoira, keskiaasiankoira, picardienpaimenkoira, sarplaninac, suursnautserit ja tsekinpaimenkoira.
HUOM! Näille roduille arvostellaan myös pentuluokka (5 kk - alle 7kk).

Näyttelyssä palkitaan myös BIS käyttökoira. Ryhmäkehään menevät koirat valitaan rotukehässä (1 koira/rotu). Kisaan saa osallistua kaikki koirat, joilla on oikeus osallistua Palvelus- ja pelastuskoirakokeiden korkeimpaan luokkaan (saavuttanut vähintään koulutustunnuksen: JK2, HK2, VK2; EK2, IPO2, SchH2 tai VPG2, FH1, RH-TA, RH-FA, RH-FLA) ja jotka ovat saavuttaneet tässä näyttelyssä arvosanan ERINOMAINEN. Saavutetun koetuloksen voi ohjaaja osoittaa koiran kilpailukirjasta tai tulosteella KoiraNetistä.

Arvostelu alkaa klo 10.00

Järjestäjät: Suomen Palveluskoiraliitto ry, Dogo Argentino Club Finland ry, Suomen Airedalenterrieriyhdistys ry, Suomen Kaukasianpaimenkoirat ry ja Suomen Suursnautserikerho ry.