Näyttelymme Tampereella 2.-3.5.2020 on peruttu.

 

TIEDOTE 18.6.2020

 

Tampereen HauHau DogShow 2020 on aloittanut maksujen palautukset.
Nyt parhaillaan koko ajan maksuja lähtee tililtämme. Ihan kaikkia ei ehkä saada maksuun ennen juhannusta, mutta 25.6. mennessä kaikki pitäisi olla maksettuna. 

Oikein mukavaa juhannusta kaikille koko toimikunnan puolesta.


T. Hau-Hau DogShown näyttelytoimikunta

 


 

TIEDOTE 27.5.2020

 

Showlink on tänään 27.5.20 lähettänyt näytteilleasettajille sähköpostitse kirjeen. Kirjeessä on ohjeistus näyttelymaksun palautuksen hakemiseen.

 

Hyvää kesää ja hyvää vointia kaikille!


T. Hau-Hau DogShown näyttelytoimikunta

 


 

TIEDOTE 19.5.2020

 

Hyvä näytteilleasettaja

 

Tampereen KV ja NORD näyttelyn toimikunta tulee palauttamaan näytteilleasettajille kaikki rahat, jotka ns. viivan alle pakollisten kulujen jälkeen jäi. Palautuslaskelmia tehdään parhaillaan.

 

Me toimikunnan järjestäjät olemme tavallisia koiraihmisiä, jotka talkoovoimin vuodesta toiseen (parilliset vuodet) olemme tehneet mahdolliseksi sen, että Tampereella on järjestetty Suomen suurimpia koiranäyttelyitä. Nyt näiden v. 2020 näyttelyiden eteen tehtiin työtä pari vuotta, ja kaikki nyt tiedämme Koronan myötä lopputuloksen. On surullista, että kaikki se vaivalla tehty työ valui hukkaan ja selvitettävää jäi paljon moneen eri suuntaan.

 

Neuvotteluin olemme saaneet näyttelyiden kuluja pienemmäksi kymmeniä tuhansia, se on rahaa joka tullaan myös palauttamaan näytteilleasettajille täysimääräisenä.
Mitä meille 10 järjestävälle yhdistykselle jää? Ei mitään. Monen yhdistyksen koiraharrastuksen tulevaisuus saattaa olla vaakalaudalla.

 

Toivomme nyt ennen kaikkea ymmärrystä ja sitä, että saamme rauhassa noin 3200 koiran palautussummat selville ja maksujen ”palautusrumban” käyntiin.

 

Lämmin kiitos todella monelle koiraihmiselle, joka on jo osoittanut tukensa meille. Te, jotka joskus olette koiranäyttelyitä tai muita koiratapahtumia järjestäneet luonnollisesti tiedätte kuinka isoista asioista on kyse.

 

Lähetämme kaikille näytteilleasettajille kirjeen lähipäivinä ja linkin, jossa näyttelyn ilmoittautumismaksun voi hakea palautettavaksi.

 

Terveisin: toimikunnan puheenjohtaja

 

 


 

TIEDOTE 17.4.2020

 

Hyvä näyttelyväki
Maaliskuun lopussa tekemämme arvio, että huhtikuun puolivälissä näyttelyiden perumiseen liittyvät selvittelyt olisivat valmiit niin, että voisimme päättää mm. ilmoittautumismaksujen palautussummista, osoittautui turhan optimistiseksi.


Suurimpana avoimena kulueränä on tuomareiden lentojen perumiseen liittyviä kuluja ja mahdollisia palautuksia. Niinpä näyttelytoimikunta ei 16.4.2020 kokouksessaan vielä pystynyt määrittämään näytteilleasettajille palautettavaa summaa.


Uusi arviomme on, että näyttelyiden perumiseen liittyviin avoimiin kysymyksiin on vastaukset toukokuun alkupuolella. Tavoitteena on, että näyttelyyn ilmoittautuneille lähetettävä viesti saadaan liikkeelle äitienpäivän jälkeen. Tiedotamme taas täällä Facessa ja näyttelyn nettisivulla, kun uutta tietoa on.


Kiitokset taas kärsivällisyydestänne ja hyvää vointia!

 

 


TIEDOTE 30.3.2020


Hyvä näyttelyväki

Näyttelytoimikunta selvittelee edelleen Tampereen NORD ja KV -näyttelyiden perumiseen liittyviä avoimia kysymyksiä. Pyrkimys on saada tämä valmiiksi huhtikuun puoliväliin menessä.

 

Sen jälkeen näyttelytoimikunta "tapaa" ja sovimme jatkotoimista ja niiden käytännön toteutuksesta. Tämän jälkeen tiedotamme välittömästi Facebookissa ja nettisivulla sekä hieman myöhemmin kaikille näyttelyyn ilmoittautuneille lähetettävällä viestillä.


Kiitokset kärsivällisyydestä ja hyvää vointia!

 


 

 

TIEDOTE 17.3.2020

 

Näyttelytoimikunta on selvittänyt mahdollisuudet siirtää Tampereen NORD ja KV -näyttelyt ensi syksylle. Valitettavasti jouduimme nyt toteamaan, että siirto ei onnistu, vaan näyttelyt joudutaan perumaan kokonaan.

 

Kiitokset näytteilleasettajille, junior handlereille, myyjille, sponsoreille, tuomareille, kehäsihteereille ja koirakerhojen talkooväelle, jotka olisitte olleet mukana tekemässä tätä tapahtumaa. Pahoittelemme peruuntumista!

 

Seuraavaksi selvittelemme näyttelyiden perumiseen liittyviä avoimia kysymyksiä ja käytännön asioita. Tiedotamme taas heti, kun uutta tiedotettavaa on.

 

 

Näyttelytoimikunta


 

 

TIEDOTE 13.3.2020
Kennelliiton hallitus päätti 12.3.2020 toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet perutaan 31.5.2020 asti.

 

Tulemme tiedottamaan peruutuksen vaikutuksista näyttelyssämme tarkemmin näyttelyn kotisivuilla.


Lisätietoa aiheesta löydät Kennelliiton sivuilta.

 

Ystävällisin terveisin
Näyttelytoimikunta

 

 


 

Tervetuloa Tampereelle 2.-3.5.2020
Hau-Hau Dog Show 2020

Näyttelyt pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa
Osoite: Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

 

Lauantai 2.5.2020
Tampere Nord kaikkien rotujen koiranäyttely | Tampere Nord All Breed Dog Show

Sunnuntai 3.5.2020
Tampereen kansainvälinen koiranäyttely | Tampere International Dog Show

 

Molempina päivinä arvostellaan kaikki rodut.

Näyttelyissä arvostellaan myös pennut (7 - alle 9kk).

 

Lauantaina Junior Handler PMV-joukkueen karsintakilpailu
Sunnuntaina Junior Handler SM-osakilpailu ja Pohjois-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruuskilpailu.

 


Ajankohtaista


Ilmoittautumisten Black Friday -tarjoushinta 33 € 29.11.-1.12.

 

27.11. päivitetty tuomarilistaa: sunnuntaina grosspitzit arvostelee Darko Korosec, Sloveniasta


 

Järjestäjä:

Pohjois-Hämeen Kennelpiiri ry, Tampereen Seudun Koirakerho ry, Ylöjärven Käyttöhukat ry, Pirkanmaan Ajokoirayhdistys ry, Pirkanmaan Noutajakoirayhdistys ry, Ylöjärven Erämiehet ry, Pirkanmaan Kanakoirat ry,  Pirkanmaan Pelastuskoirat ry, Nokian Palveluskoiraharrastajat ry, Tampereen Vetokoiraseura ry ja Ylöjärven Koirakerho ry