Tervetuloa Ouluun!

Erikoisnäyttely 30.6.2018 Oulu
Piriläntie 175, 90440 Kempele

Tuomarit:
Paul Brodie, Iso-Britannia – kennel Chadzo
(urokset ja pennut, ROP pentu, ROP kasvattajaryhmä ja ROP)
Gail Brodie, Iso-Britannia – kennel Chadzo
(nartut, ROP veteraani ja ROP jälkeläisryhmä)

Näyttelyn kotisivut

Kultaisetnoutajat ER 30.6.2018 – ilmoittautuminen päättyy

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close