Toimikunnan muistilista

Näyttelyn mainonta

Näyttelyn parasta mainontaa ovat nettisivut.
Ammattitaidolla laaditut sivut erottuvat edukseen ja houkuttelevat kävijöitä.

Ilmoittautumisajat

Ilmoittautumisajan kannattaa aina päättyä alkuviikosta. Arkipäivinä olemme asiakkaidemme tavoitettavissa ja näyttelynne koiramäärät varmistuvat nopeammin.

Kaikkien rotujen näyttelyille on näyttelysääntöjen mukainen ilmoittautumisaika kuukauden. Ryhmänäyttelyillekin kannattaa jo miettiä vähintään kolmen viikon ilmoittautumisaikaa näyttelyiden koon kasvaessa.
Postitamme aikataulukirjeet viimeistään viikkoa ennen näyttelyä.

ILMOITTAUTUMISAJAN PÄÄTTYMINEN

Ilmoittautuminen internetissä päättyy viimeisen ilmoittautumisvuorokauden loppuessa. Postin kautta tulevat ilmoittautumiset on oltava näyttelysääntöjen mukaisesti maksettu ja postitettu ilmoittautumisaikana. Ilmoittautumisajan päättyminen on määritelty näyttelysäännöissä.

Ilmoittautumisen päätyttyä

Toimitamme teille tuomarikohtaiset koiramäärät, jotta pääsette tekemään mahdollisia tuomarinmuutoksia. Autamme tarvittaessa.
Aikataulutusta varten on hyvä huomioida:
– harjoitusarvostelijat
– mihin aikaan kehät alkavat – pyrkimys  klo 10.00
– kehänumerointi
– näyttelytoimikunnan aikataulutoiveet (jos esimerkiksi joku yhdistys vastaa rokotustentarkastuksesta, harrastusrodut voidaan pyrkiä sijoittamaan iltapäivään)

AIKATAULUKIRJEESEEN:

(perustekstit rokotuksista, antidoping-säännöista ja tunnistusmerkintäohjeesta on vakiona)
– näyttelyn sponsorin logo
– kartta, joka opastaa näyttelypaikalle ja sanallinen selitys ajo-ohjeesta
– katuosoite navigaattoreita varten
– kehäkartta
– puhelintiedustelut ennen näyttelyä (kenelle ja mihin aikaan)
– puhelinnumero näyttelypaikalle
– lippujen hinnat, parkkimaksun hinta sekä luettelon hinta
– rahastonhoitajan osoite peruutuksia varten
– lisätietoja näyttelypaikan tarjonnasta (ruoka tms mitä halutaan mainostaa)
– lisäohjelmat

Postitettavien lisämateriaalien (esim sponsorin mainoksen) on oltava meillä hyvissä ajoin (3 vkoa ennen näyttelyä) – taitto oikeaan postituskokoon (A5). Sama mainos tarvitaan myös tiedostona sähköistä numerolappujen lähetystä varten.

NÄYTTELYLUETTELOON: (perustekstit KV-näyttelystä, palkintonauhoista tms löytyy vakiona)
– kehäkartta, jos ei ole jo aikataulukirjeessä
– näyttelytoimikunta
– mainokset (jos painovalmiit niin riittää kaksi viikkoa ennen näyttelyä, jos täytyy tehdä niin silloin toimitusaika 4 viikkoa ennen näyttelyä). Myydyistä mainoksista täytyy olla koontilista, jonka perusteella voidaan tarkistaa, onko kaikki mainokset luettelossa ja niiden sijainti luettelossa. Sisäkannet ovat myös myytävissä mv mainoksiksi.
– luetteloiden painosmäärä: suosittelemme kaikkien rotujen näyttelyille luetteloiden painosmääräksi vähintään 40% koiramäärästä. Jos näyttely on yleisön suosiossa, se on otettava huomioon painosmäärää suunniteltaessa.

– luettelon kansien värillisyys (neliväri, värillinen paperi tai mustavalkoinen) sekä tieto takakannen mahdollisesta mainoksesta.
– luettelot tulevat rahdilla näyttelypaikkakunnalle perjantaina ennen näyttelyä. Ilmoita toimitusosoite sekä henkilön puhelinnumero, joka vastaanottaa rahdin.