Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.8. / 21.8. (15.-21.8. vain online-ilmoittautuminen).

ONLINE-ILMOITTAUTUMINEN

www.showlink.fi -> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Huom! Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein, OTA HETI YHTEYTTÄ info@showlink.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Postitse laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton lomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä lähetetään osoitteeseen:

HSKP pentunäyttely
PL 50
02771 ESPOO

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 14.8. mennessä:
Ilm.maksu 1. koira 30e, saman om. toinen jne 28e

Ilmoittautuminen 15.8.-21.8. välisenä aikana vain netissä:
42e / koira

Postitse lähetettävien ilmoittautumisten maksu tulee maksaa tilille:
IBAN:
FI05 1220 5000 1797 55
NDEAFIHH
viite 4446

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ja dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi

Tunnistusmerkintä
Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa.