Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Tiedote 1.7.2021:
Lauantain näyttelyn päiväkohtainen koiramäärä 500 on tullut täyteen, eikä koirien ilmoittautumisia oteta enää vastaan 31.7. näyttelyyn.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.  Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta

Ilmoittautumiset tulee suorittaa viimeistään 30.6. / 7.7.2021

Online-ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu osoitteessa www.showlink.fi> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Huomioithan että kyseessä ovat kaksi erillistä näyttelyä, alennus toisesta saman omistajan koirasta lasketaan vain saman näyttelyn ilmoittautumisesta, joka on tehty samassa ilmoittautumisessa.

Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusta noin tunnin sisällä OTA YHTEYTTÄ info@showlink.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Postitse

Kirjeenä laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Hämeenlinna RN 31.7.2021
PL 50
02771 Espoo

tai

Hämeenlinna RN 1.8.2021
PL 50
02771 Espoo

Ilmoittautumismaksut 

Ilmoittautumismaksut 30.6. mennessä 
1. koira 36 €,
saman omistajan 2. jne koira 33€ (edellyttää yhtä täysihintaista koiraa samassa näyttelyssä)
pennut ja veteraanit 30€ (pentuluokka 7-alle 9kk)
yli 10 v. veteraani veteraaniluokkaan ilmoitettuna 10€

Ilmoittautumismaksut 1.– 7.7.2021 välisenä aikana vain online ilmoittautuminen:
45 € / koira

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille
IBAN: FI11 4260 0010 2828 84
BIC: ITELFIHH
Saaja: Hämeenlinnan RN

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut 
Showlink Oy  arkisin klo 11-17 puh. 09 887 30320 tai e-mail: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Netti-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa noin tunnin sisällä vahvistusta ilmoittautumisen jälkeen, ota heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Lisätietoa

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.
Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING