Siirry sisältöön

Ajankohtaista

PÄÄSYMAKSUT

Pääsymaksu 5 €, alle 12 v ilmaiseksi
Parkki 5 €
Luettelo 5 €

NÄYTTELYPÄIVIEN AIKATAULU

Rokotustentarkastus alkaa klo 7.30 molempina päivinä.
Näyttely avataan molempina päivinä klo 9.00. Kaikkien koirien on saavuttava klo 12.00 mennessä.

Ryhmäkilpailut alkavat noin klo 15.30.

ROKOTUKSET

Kaikkien koirien rokotukset tarkastetaan, tunnistusmerkinnät pistokokein. Muistathan siis ottaa koirasi rokotus- ja rekisteritodistuksen mukaan! Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä.

TURISTIKOIRAT

Turistikoirat ovat tervetulleita näyttelyalueelle asianmukaisin rokotuksin. Muista ottaa rokotustodistus mukaasi. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä.

JUNIOR HANDLER

Näyttelyssämme järjestetään Junior Handler - kilpailu molempina päivinä.

KASVATTAJALUOKAT

Kaikki näyttelyssä kunniapalkinnon saaneet kasvattajaluokat tulee saamaan kehästä neljälle henkilölle kahvi/teekupongin.

PARIKILPAILU

Näyttelyssä järjestetään epävirallinen PARIKILPAILU, ilmoittautumiset paikanpäällä näyttelyn toimistoon klo 14.00 mennessä 5 € / pari. Pari koostuu näyttelyyn osallistuneista saman omistajan samanrotuisesta uroksesta ja nartusta. Neljä parasta paria palkitaan esinepalkinnoin BIS – kehässä.

NÄYTTELYALUE

Näyttelyalue sijaitsee osoitteessa Hosiossaarentie 1, 29200 Harjavalta. Kyseessä on ulkonäyttely.

Näyttelykehät sijaitsevat nurmikentällä, joka on sateen sattuessa liukas. Varauduthan sään mukaisella vaatetuksella ja riitävän tukevilla kengillä. Alueella on WC tiloja, myös invarampilla varustettuna. Näyttelyssä palvelee kahvilateltta, josta voit ostaa kahvia ja virvokkeita sekä pientä purtavaa. Kahvilassa voit maksaa myös pankkikortilla. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Harjavallan keskustassa.

Telttojen pystytys vain merkityille alueille! Tupakointi sallittu vain erillisillä tupakkapaikoilla.

Muistathan ottaa koirallesi vesikupin, makuualustan ja näyttelyhihnan. Raikasta vettä on saatavilla näyttelyalueelta!

AJO-OHJEET

Näyttelypaikan osoite on Hosiossaarentie 1, 29200 HARJAVALTA.

Raumalta tai Turusta päin tulevat kääntyvät VT12:lta kantatielle 43 suuntaan Harjavalta. Teiden VT12 sekä kantatie 43 risteyksen kiertoliittymästä on Hosiossaarentien risteykseen matkaa noin 20 km. Hosiossaarentie on Eurasta päin tullessa kantatien 43 oikealla puolella. Porista tai Helsingistä päin tulevat kääntyvät VT2:lta kantatielle 43 suuntaan Eura, VT12 sekä kantatie 43 eritasoliittymästä on Hosiossaarentien risteykseen matkaa noin 1,5 km. Pohjoisesta päin tullessa Hosiossaarentie on kantatien 43 vasemmalla puolella.