Siirry sisältöön

Tervetuloa näyttelyyn Kangasniemelle!

Kaikkien rotujen näyttely 30.5.2019
Näyttelypaikkana on Kangasniemen Urheilukeskus, Teollisuustie 14, 51200 Kangasniemi
Kehät käynnistyvät klo 9.00 / klo 10.00.
Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (7kk - alle 9kk) sekä järjestetään junior handler -kilpailu. Kilpailu on on Suur-Savon kennelpiirin piirinmestaruuskilpailu sekä SM-osakilpailu.
Järjestämme myös Lelukoirakilpailun sekä Lapsi ja Koira -kilpailun. Nämä kilpailut ovat osallistujille maksuttomia ja niihin ilmoittaudutaan paikan päällä. Ilmoittautumiset näyttelyn infotelttaan klo 11:45 mennessä. Kilpailu alkaa klo 12.00. Lelukoirakisaan tai Lapsi ja koira-kisaan osallistuvan lapsen kanssa yksi aikuinen pääsymaksutta.

Turistikoirat ovat sallittuja näyttelypaikalla kunhan koirat ovat tunnistusmerkittyjä ja ne ovat rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Rokotustodistus täytyy olla mukana näyttelypaikalle tultaessa.

- Pääsymaksu 5 €, alle 12-v lapset ilmaiseksi
- Näyttelyluettelo 5 €
- Mobiililuettelo 2,99 €
- Ei parkkimaksua

Pysäköinti-/ajo-ohjekartta (pdf)

Järjestäjä:
Kangasniemen kennelkerho ry.
http://www.kgnkennelkerho.com/

Yhteistyössä järjestelyissä:
Hokan metsästysseura, Kaihlamän Erä, Kangasniemen Eräveikot, Kangasniemen Paukku, Läpsyöstin Eränkävijät, Paappalan metsästysseura, Puulan Erä, Salmenkylän metsästysseura, Sulkulan Erä, Synsioön metsästysseura, Vaimosniemen metsästysseura, Vihaven metsästys- seura ja Vuojalahden metsästysseura