Siirry sisältöön

Tervetuloa Kuopion kansainväliseen koiranäyttelyyn!

Kansainvälinen kaikkien rotujen näyttely 3.-4.8.2019
Näyttelypaikkana on Sorsasalon ravirata. Osoite: Puikkarintie, 70420 Kuopio. (ulkonäyttely)

29.7. - TUOMARINMUUTOS
Näyttelyymme on tullut tuomarinmuutos. Valentinas Stiklius ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyymme, hänelle merkityt rodut saapuu arvostelemaan Irina Azen, Valko-Venäjältä alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Lippujen hinnat 10 €, alle 12 v ilmaiseksi
Luettelon hinta 2,99 €
Painettu luettelo 8 € (rajallinen määrä)
Ei parkkimaksua

Turistikoirat ovat tervetulleita alueelle, mikäli täyttävät Kennelliiton voimassa olevat rokotus- ja terveys- sekä tunnistusmerkintämääräykset.

Näyttelyssä on rajallinen määrä painettuja luetteloita. Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluskaupassa on 2,99 €. Luettelon voi sovelluksessa tilata ja maksaa jo ennen näytelyä, mutta luettelon sisältö julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.
Lauantaina 3.8. arvostellaan FCI:n ryhmät 1, 5, 7, 8, 10

FCI 1 - Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)
FCI 5 - Pystykorvat ja alkukantaiset koirat
FCI 7 - Kanakoirat
FCI 8 - Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat
FCI 10 - Vinttikoirat

Sunnuntaina 4.8. arvostellaan FCI:n ryhmät 2, 3, 4, 6, 9

FCI 2 - Pinserit, snautserit, molossityypiset ja sveitsinpaimenkoirat
FCI 3 - Terrierit
FCI 4 - Mäyräkoirat
FCI 6 - Ajavat ja jäljestävät koirat
FCI 9 - Seurakoirat ja kääpiökoirat

Näyttelyssä arvostellaan myös pennut (7kk - alle 9kk).
Lauantai Junior Handler-kilpailu,  joka on Pohjois-Savon kennelpiirin piirinmestaruuskilpailu. Sunnuntaina Junior Handler SM-osakilpailu.

7.6.2019 - tuomarinmuutos.
Näyttelyymme on tullut tuomarinmuutos. Massimo Inzoli ei valitettavasti pääse arvostelemaan näyttelyymme. Hänen rotunsa on siirretty muille tuomareille. Muutokset näet tuomarit -sivulta merkittynä punaisella.

9.5.2019 - tuomarinmuutos.
Näyttelyymme on tullut tuomarinmuutos. Esko Nummijärven roduista siperiasnhusky on siirretty lauantaina arvosteltavaksi Rony Doedijnsille ja muut Saija Juutilaiselle ja sunnuntaina rodut on siirretty Markku Kipinälle.

Järjestäjät:
Savon Nuuskut ry, Kuopion Eränkävijät ry,  Pohjois-Savon Dreeveri kerho ry,  Itä-suomen Mäyräkoirat ry, Pohjois-Savon Pystykorvakerho ry ja Savon Seudun Vinttikoiraharrastajat