Siirry sisältöön

Tervetuloa Lahden ryhmänäyttelyyn 19.9.2020


Samana päivänä kolme ryhmänäyttelyä 19.9.2020 Lahden Jokimaalla.
Näyttelypaikka: Jokimaan ravikeskus, Jokimaankatu 6, Lahti.

Näyttelyt FCI:n ryhmille: 1/3 & 9/10, 2 & 5 sekä 4/6 & 7/8.
Näyttelyissä arvostellaan myös pentuluokka (7 - alle 9kk).


Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista ilmaiseksi nimellä Showlink. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluksessa ostettuna on 2,99 € ja sen voi ostaa sovelluksen kautta näyttelyä edeltävällä viikolla. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.

Näyttelyssämme ei ole painettuja luetteloita.

Ei pysäköintimaksua.

Näyttelypaikalla on Jokimaan ravikeskuksen ravintola, josta löytyy lounaan lisäksi erilaista pientä ja isoa purtavaa sekä virvokkeita.
Kehät sijaitsevat kaviouralla ja kehien ympärille ei ole mahdollista laittaa häkkejä eikä telttoja.  Alueen karttaan on merkitty erikseen häkki- ja teltta alueet Koirien jätökset ja muut roskat on kerättävä pois.

Noudata turvallisuusohjeita, jotta kaikilla on mukava näyttelypäivä. Seuraa järjestäjien ohjeita pysäköinnissä ja telttojen ja häkkien sijoittelussa. Telttojen pystytys on sallittua vain merkitylle teltta-alueelle. Älä jätä tavaroitasi vartioimatta.

Näyttelyalue    

• Näyttelyyn ei saa tulla oireisena (yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Portilla selvästi oireinen ihminen pysäytetään ja pääsy näyttelyalueelle estetään.
Huomioittehan, että parkki- ja näyttelyalueen kehät on jaettu kolmeksi eri alueeksi ja merkitty karttaan värikoodeilla. Jokaiseen kehäalueeseen on oma kulkureittinsä.
• Lähikontaktia tulee välttää. Pidetään 1–2 metrin turvaväli henkilöiden välissä. Jokainen paikalle tuleva on vastuussa ylläpitämään turvavälejä! Myös teltta- ja häkkialueilla on muistettava turvaetäisyydet.
• Hyvä käsihygienia estää koronatartuntoja.
Näyttelypaikalla löytyy käsidesipisteitä. Käsienpesupaikka löytyy wc:stä, jonne käynti on parkkialueen tasalta rakennuksen ulkopuolelta.
• Näyttelyalueella oltaessa suositellaan käyttämään kasvosuojia.
Näyttelykehässä tulisi jokaisen koiran esittäjän käyttää kasvosuojaa, tämä edesauttaa tuomarin, kehäsihteereiden ja muiden esittäjien turvallisuutta.
• Tapahtuma ei ole avoinna yleisölle.
• Mikäli näyttelyssä käyneiltä todetaan koronavirus tartunta, tekevät viranomaiset tartunnanjäljityksen muiden altistuneiden henkilöiden löytämiseksi. Jotta viranomaisten tartuntajäljitykset helpottuvat annamme
heille ilmoittautumisen yhteydessä annetut yhteystiedot.
• Suositellaan, että riskiryhmään kuuluva henkilö ei osallistu näyttelyyn.

Näyttelykehä
• Tuomari, toimihenkilöt ja näytteilleasettajat eivät kättele.
• Tuomaritelttaan eivät saa tulla muut kuin tuomari ja toimitsijat. Arvostelut ja ruusukkeet noudetaan kehässä erillään olevan pisteen luota.
• Isot luokat voidaan jakaa osiin, mikäli kaikki koirat eivät mahdu kehään turvaetäisyyksin yhtä aikaa.
• Tuomari voi halutessaan pyytää koiran esittäjää näyttämään koiran purennan.


Ryhmäkilpailut
Ryhmäkilpailut alkavat noin klo 16.30 – 17.00 siinä järjestyksessä kuin kehät valmistuvat.  Samana päivänä on samaan aikaan 3 erillistä ryhmänäyttelyä ja jokaisella on omat ryhmäkilpailunsa. Päivän päätteeksi valitaan näiden kolmen ryhmänäyttelyn BIS-voittajien kesken Super Best In Show.
Muiden kuin ryhmäkilpailuihin osallistuvien toivotaan poistuvan näyttelyalueelta oman rodun arvostelun ja myyntikojuissa asioinnin jälkeen. 

Järjestäjät:
Salpausselän Beagle ry., Päijät-Hämeen Ajokoirayhdistys ry., Päijäthoffit ry., Akita ry.  ja Salpausselän kennlpiiri ry.

Tiedustelut

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut
Showlink Oy, arkisin klo 11 – 17 puh. (09) 8873 0320
tai email: info@showlink.fi
Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee.

Muut tiedustelut
Erika Häkkinen p. 045-1144954 tai greatflames@gmail.com