Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä.

Ilmoittautumiset 25.6. / (2.7.2018 vain netti-ilmoittautuminen) mennessä.

ONLINE-ILMOITTAUTUMINEN

www.showlink.fi -> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Huom! Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein, OTA HETI YHTEYTTÄ info@showlink.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Postitse laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton lomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä lähetetään osoitteeseen:

Lahden pentunäyttely 21.7.2018
PL 50
02771 ESPOO

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 25.6.2018 mennessä:
30€ /koira
saman omistajan toinen jne. koira 28 euroa.

Ilmoittautuminen 26.6.-2.7. välisenä aikana vain netissä:
32€ /koira

Postitse lähetettävien ilmoittautumisten maksu tulee maksaa tilille:
IBAN:
FI96 5271 0420 1816 54
BIC: OKOYFIHH
viite 4200

Parikilpailun ilmoittautuminen ja maksu (7€) näyttelypaikalla.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ja dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi

Tunnistusmerkintä
Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa.