Siirry sisältöön

Tervetuloa Palveluskoiratapahtumaan 30.5.2019

Hakunilan urheilupuisto, Vantaa.

Osoite: Luotikuja 2, 01200 Vantaa

Palveluskoiratapahtuma järjestetään helatorstaina 30.5.2019

Näyttely Palveluskoiraliiton roduille sekä roduille, joilla on kilpailuoikeus palveluskoirakokeissa. Myös pennut 7-9 kk sekä jälkeläisluokka.

16.4. Kotisivujen tuomarilistassa on ollut virhe. Bouvierit arvostelee Koiramme-lehden työsarkatekstin mukaisesti Karel Horak.

Päänäyttely seuraaville roduille: airedalenterrieri, dogo argentino, etelävenäjänkoira, itäeuroopanpaimenkoira, kaukasiankoira, keskiaasiankoira, picardienpaimenkoira, sarplaninac, suursnautserit ja tsekinpaimenkoira.
HUOM! Näille roduille arvostellaan myös pentuluokka (5 kk - alle 7kk).

Näyttelyssä palkitaan myös BIS käyttökoira. Ryhmäkehään menevät koirat valitaan rotukehässä (1 koira/rotu). Kisaan saa osallistua kaikki koirat, joilla on oikeus osallistua Palvelus- ja pelastuskoirakokeiden korkeimpaan luokkaan (saavuttanut vähintään koulutustunnuksen: JK2, HK2, VK2; EK2, IPO2, SchH2 tai VPG2, FH1, RH-TA, RH-FA, RH-FLA) ja jotka ovat saavuttaneet tässä näyttelyssä arvosanan ERINOMAINEN. Saavutetun koetuloksen voi ohjaaja osoittaa koiran kilpailukirjasta tai tulosteella KoiraNetistä.

Näyttelyssämme on käytössä Mobiililuettelo, näyttelyluettelon ja näyttelyn tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play
-sovelluskaupoista ilmaiseksi nimellä Showlink. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluksessa ostettuna on 2,99 € ja sen voi tilata ja maksaa sovelluksen kautta näyttelyä edeltävällä viikolla. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.

Arvostelu alkaa klo 10.00

 

Järjestäjät: Suomen Palveluskoiraliitto ry, Dogo Argentino Club Finland ry, Suomen Airedalenterrieriyhdistys ry, Suomen Kaukasianpaimenkoirat ry ja Suomen Suursnautserikerho ry.