Ohjelmaa nuorille

Nuorille ohjelmaa Jyväskylän Paviljongissa Kids & Pets -tapahtumassa
sunnuntaina 24.3.

Kennelliiton Nuoret & Keski-Suomen Kennelpiirin nuorisojaosto järjestävät yhteistyössä treenejä ja kilpailuja nuorille, ja myös Kennelliton Nuorten suosittu narulelupaja on toiminnassa messuosastolla koko
viikonlopun.

Luvassa on Nuori Koirataituri -kilpailu, sekä sen tiimoilta myös treenit. Tapahtuma on 12–17-vuotiaille nuorille suunnattu epävirallinen ja maksuton kilpailu, jossa kannustetaan mukavaan harrastamiseen yhdessä koirien kanssa. Tähän kilpailuun ovat tervetulleita kaikki Keski-Suomen kennelpiirin alueella asuvat nuoret koiraharrastajat. Kilpailu koostuu tehtävistä, joissa on elementtejä eri koiraharrastuslajeista. Tarkemmat tehtäväkuvaukset saa ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailun jälkeen jokainen messukävijä on tervetullut tutustumaan kisatehtäviin treenien muodossa. Ilmoittautumisen ohjeet & säännöt löydät Keski-Suomen kennelpiirin nuorisojaoston Facebookista ja Keski-Suomen kennelpiirin nettisivuiltä. Kilpailuun tulee ilmoittautua 28.2 mennessä.

Junior handler on hauska harrastus, jonka ydin on koiran ja nuoren hyvä yhteistyö sekä koiran esittämistaito. Parhaimmillaan se on myös yhteisöllinen laji, jonka tavoitteena on edistää ja parantaa koirien ja nuorten yhteistyötä. Junior handlerista kiinnostuneille päivä tarjoaa paljon, ohjelmassa niin treenejä, kuin junior handler -kilpailu. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan päivään.

Junior handler-kilpailuun tulee ilmoittautua etukäteen 28.2 mennessä.
Treeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Junior handler kilpailuun ilmoittautuneet pääsevät koiran kanssa sisään kilpailun numerolapulla. Pelkästään treeneihin tulevat junior handlerit pääsevät Paviljongin koiraovesta B3 sisään klo 10-11. Muistattehan saapua paikalle ajoissa!
Muistathan, että vaikka kyseessä on pentunäyttely, niin junior handler koiran tulee olla täyttänyt vähintään 9kk, yläikärajaa koiralle ei ole. Koirilla tulee olla rokotustodistus mukana.

Aikataulu

TAPAHTUMA-AREENA
11:00 Nuori Koirataituri -kilpailun rataan tutustuminen
12:00 Nuori Koirataituri -kilpailu
13.30 Junior handler lajiesittely
14.00 Junior handler -kilpailu, tuomari Susanna Häggblom
15:00 Junior handler palautetreenit, Susanna Häggblom

TREENIKEHÄ
11:30 Junior handler treenit – teemana yksilöarvostelu, ohjaajana Satu-Maria Nuorva (kesto 45min)
12:30 Junior handler treenit – teemana yhteisliikkeet ja koiran seisottaminen ryhmässä, ohjaajana Saana Jansson (kesto 45min)
14:00 Nuori Koirataituri treenit – Tule kokeilemaan kilpailun tehtäviä

Lisätietoja: Laura Lehdistö, laura.lehdisto@kennelliitto.fi