Siirry sisältöön

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Royal Canin Show –koiranäyttelyyn!

Näyttelypaikalla on rajoitettu määrä maksullisia parkkipaikkoja.
Tuomarinkartanoon pääsee myös bussilla.Vaihtoehtoisia matkareittejä löytyy HSL:n reittioppaasta http://www.reittiopas.fi/

Näyttelypaikalla on buffetti, jossa myydään kahvia ja muita juomia sekä pientä purtavaa. Näyttelyssä voi myös tehdä koiratarvikeostoksia.

Royal Caninilla on näyttelyssä oma esittely- ja myyntipiste.

Ryhmäkilpailut isossa kehässä

Isossa kehässä valitaan eri roturyhmän parhaat koirat, joiden joukosta valitaan vielä näyttelyn kaunein, eli Best In Show-koira. Lisäksi molempina päivinä valitaan näyttelyn paras kasvattajaryhmä ja paras veteraanikoira sekä paras juniorikoira.

Lauantaina valitaan myös Royal Canin Junior Grand Prix –koira. Tämä koira valitaan vuonna 2018 eri näyttelyissä parhaiksi valittujen juniorikoirien joukosta.

Ryhmäkilpailut isossa kehässä alkavat molempina päivinä noin kello 15.30.

Lisätietoa

Hinnat

- luettelo 5€/kpl
- sisäänpääsy 5€/kpl
- parkkimaksu 5€/kpl

Mobiililuettelo
Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista ilmaiseksi nimellä Showlink. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluksessa ostettuna on 2,99 €. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.

Näyttelyyn ei saa tuoda sinne osallistumattomia ns. turistikoiria.

HUOMIO
Mikäli koirasi voitti ROYAL CANIN  junior -osakilpailun vuonna 2018
 

Royal Canin Junior Grand Prix

Vuoden 2018 Royal Canin junior -osakilpailuvoittajat kilpailevat lauantaina 11.5. Grand Prix –tittelistä. Kilpailu alkaa noin klo 15.30. Paikalla pyydetään olemaan hyvissä ajoin.

Näyttelymme sponsorina toimii Royal Canin Finland Oy.