Siirry sisältöön

Kilpailuohjeet

Tiedot suunnittelijasta:

·    Suunnittelijan/suunnittelijoiden nimi/nimet
·    Ammatti
·    Puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite

Kilpailuehdotuksen sisältö:

  • Kilpailuehdotuksen tulee olla vaaka A2-kokoinen, 1-2 sivua /ehdotus.
  • Kilpailuehdotukseen tulee kirjata nimi sivun/sivujen oikeaan alakulmaan.
  • Kilpailuehdotuksen kuvioinnin tulee soveltua erityisesti sisustuskankaaksi ja siitä tullaan valmistamaan mm. vuodetekstiilejä, kylpyhuonetekstiilejä, meikkipusseja, kasseja ja muita promootiotuotteita. Kuviosta tulee olla esitettynä kolme erilaista kuosiraporttivaihtoehtoa, joilla osoitetaan kuvion toimivuus pintaraporttina tai yksittäisenä kuviona. Lisäksi ehdotuksessa tulee olla esitettynä kolme erilaista väritysvaihtoehtoa yhdestä raporttivaihtoehdosta. Ehdotuksesta tulee ilmetä selkeästi, miten kuviointi voisi toimia erilaisissa tuotteissa.
  • Kuosista ja sen raporttivaihtoehdoista tulee olla kilpailun jälkeen saatavilla korkearesoluutioiset, vähintään  300 dpi/inch tiedostot 1:1 koossa, joko AI- tai TIFF-muotoisina, värieroteltuina tiedostoina.
  • Kuosien värityksissä ja mitoituksissa tulee huomioida kankaiden rotaatiopainon rajoitukset: maksimissaan 64cm raportti ja max 4-6:ssa väriä / kuosi.
  • Kilpailuehdotuksen tulee sisältää myös kirjallinen kuvaus miten kuosi ilmentää Suomen Kennelliiton ”Hyvää elämää koiran kanssa” –visiota.

Kilpailuehdotuksen lähetys:

Kilpailuehdotukset tulee toimittaa 30.7.2019 klo 16:00 mennessä sekä digitaalisena versiona osoitteeseen kilpailu@showlink.fi että A2-paperiversiona osoitteeseen Showlink Oy / Suunnittelukilpailu, PL 50, 02771 Espoo. 

Kilpailuehdotuksen sähköinen versio tulee toimittaa PDF-tiedostona (joko muistitikulla tai sähköpostin liitteenä), jolloin se toimiii varmuuskopiona originaalien tulosteiden rinnalla. PDF-tiedoston maksimikoko saa olla 4MB ja se voi olla pakattu myös zip-muotoon.

Kilpailuehdotusten palautus

Kilpailun järjestäjä ei palauta valitsematta jääneitä ehdotuksia. Kilpailun järjestäjä sitoutuu tuhoamaan sähköisesti ja tulosteina toimitetut kilpailuehdotukset kilpailun jälkeen kuuden (6) kuukauden kuluesssa.

Kysymykset

Kysymykset kilpailusta voi lähettää sähköpostitsekilpailu@showlink.fi