Gå till innehåll

Anmälan

Anmälningar senast 9.5.2022 / 16.5.2022 (se anmälningsavgifter).

Anmälan till denna utställning görs antingen per post eller på internet. Genom att anmäla sin hund till utställningen förbinder sig utställaren att följa Finska Kennelklubbens gällande utställningsregler och kompletterande direktiv samt Finska Kennelklubbens vaccinationsbestämmelser. Reglerna finns på Finska Kennelklubbens webbplats.

Onlineanmälan till utställningen på adressen www.showlink.fi-> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN / ONLINE ENTRY

Eller per post med Finska Kennelklubbens anmälningsblankett, kopia av betalningskvitto ska bifogas. Skicka till adressen:

Nykarleby 11.6.2022
PB 50
02771 Esbo

Du får alltid en anmälningsbekräftelse till din e-post efter en lyckad anmälan. Kontakta Showlinks kundtjänst omgående om du inte får anmälningsbekräftelse. Kontrollera i bekräftelsen att hundens uppgifter och tävlingsklass är riktiga. Online-anmälan betalas som nätbetalning eller med kreditkort i samband med anmälan. Spara anmälningsbekräftelsen tills utställningen är över.

Anmälningsavgifter

Anmälningsavgifter när anmälan görs och betalas senast 9.5.2022:
anmälningsavgift 38 €
samma ägares 2:a osv. hund 35 €
valpar och veteraner 30 €
över 10 år gamla veteraner gratis i veteranklass

Anmälningsavgifter 10–16.5.2022, bara onlineanmälan:
anmälningsavgift 45 € / hund (alla klasser)

Vid anmälan per post, betala anmälningsavgift till kontot
Jakobstadsnejdens Kennelförening – Pietarsaaren seudun Kennelseura ry
IBAN FI24 5548 0920 0359 85

Allmän information

Hundens tävlingsklass kan inte ändras efter att anmälningstiden gått ut (om det inte är fråga om ett fel som arrangören har begått).
En hanhund med onormala testiklar erhåller kvalitetspriset diskvalificerad.

Förfrågningar om anmälningar och uppfödargrupper
Showlink Oy vardagar kl. 11–17 tfn +358 9 887 30 320 eller e-post: info@showlink.fi
Ange i meddelandet hundens registernummer och vilken utställning det är fråga om. Kontakta Showlinks kundtjänst omgående om du inte får anmälningsbekräftelse till din e-post. Kontrollera i bekräftelsen att hundens uppgifter och tävlingsklass är riktiga.

Anmälan görs skriftligt – betalad anmälningsavgift räcker inte som anmälan! Du kan göra en skriftlig anmälan antingen som en bekräftad onlineanmälan eller genom att skicka en kopia av betalningskvittot jämte anmälningsblankett per post senast på den sista anmälningsdagen.

Onlineanmälan betalas på nätbanken eller med kreditkort i samband med anmälan enligt programmets instruktioner. Anmälning av hundar till nedsatt pris (samma ägares 2:a osv. hund) förutsätter att alla hundar anmäls under samma anmälningssession. Som samma ägare tolkas den person som angetts som ägare av anmälningssessionens första hund.

Vaccinationsbestämmelser enligt Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben rf:s direktiv.
Obs! Kuperade hundar som har fötts efter 1.1.2001 får inte delta i utställningar, prov och tävlingar.
En hund som deltar på utställningen ska vara id-märkt.
Id-märkning är obligatoriskt på Kennelklubbens officiella utställningar, prov och tävlingar.

Dopingövervakning
Dopingövervakning omfattar alla utställningar, tävlingar och prov som Finska Kennelklubben har beviljat. Aktuell information finns på Finska Kennelklubbens webbplats / Antidoping