Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Ilmoittautumiset näyttelyyn tulee tehdä viimeistään  16.7. / 31.7. / (1. - 4.8. vain netissä)

ONLINE-ILMOITTAUTUMINEN

Netti-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi ->ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Ilmoittautuminen postitse Kennenlliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Vetcare Syysnäyttely 2020
PL 50
02771 ESPOO

Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Älä maksa maksua etukäteen näyttelyn tilille. Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 2 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa.
Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen kirjauduttua noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. OTA YHTEYTTÄ HETI, jos et saa vahvistusta. Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 16.7. mennessä:

  • 1. koira 35€
  • saman omistajan 2. jne koira 32 €
  • pennut ja veteraanit 28 €
  • Junior Handler  10 € (kilpailu vain lauantaina)

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 17.7.-31.7. välisenä aikana:

  • 1. koira 40 €
  • saman omistajan 2. jne koira 35 €
  • pennut ja veteraanit 30 €
  • Junior Handler  10 € (kilpailu vain lauantaina)

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 1.-4.8. (ilmoittautuminen ja maksu vain internetissä! :

  • 50 € / koira (kaikki luokat)
  • Junior Handler  10 € (kilpailu vain lauantaina)


PANKKIYHTEYS

IBAN FI81 1517 3500 0339 05
NDEAFIHH

Lisätietoa

- Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
- Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn

Maksukuitti tai sen kopio lähetettävä kirjeitse tehtävän ilmoittatumisen mukana. Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti ja vahvistettuna netti-ilmoittautumisena - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen!

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai ilmoittautuminen netissä tehdään samalla kertaa. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Koiran rokotustodistus on esitettävä näyttelyyn saapuessa.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.