Ryhmänäyttely ja pentunäyttely
Etusivu Tuomarit Ilmoittautuminen Tiedustelut Aikataulut Tulokset På Svenska In English


YhteistyössäIlmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

 

Ilmoittautumiset näyttelyyn tulee tehdä viimeistään 15.5. / 5.6. / (9.6.2017 vain netissä)

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä.

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan FCI:n ja Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

 

NETTI-ILMOITTAUTUMINEN

Netti-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi ->ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Ilmoittautuminen postitse Kennenlliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Karjaa 2017
PL 50
02771 ESPOO


Huom! Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Älä maksa maksua etukäteen näyttelyn tilille. Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 2 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa.

HUOM! NOTE! OBS! Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua. OTA YHTEYTTÄ HETI, jos et saa vahvistusta. Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

 

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 15.5. mennessä maksettuna ja postitettuna:

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 16.5. - 5.6. välisenä aikana maksettuna ja postitettuna:

ILMOITTAUTUMISMAKSUT 6.6. - 9.6. ilmoittautuminen vain internetissä! :

PANKKIYHTEYS

IBAN FI 5540550011225956
OKOBANK HELSFIHH
Saaja Canidae/Karjaan näyttely

Lisätietoa

Huomioithan 1.1.2017 päivittyvät näyttelysäännöt.
- Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
- Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn

Huom. Maksukuitti tai sen kopio lähetettävä ilmoittatumisen mukana. Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai ilmoittautuminen netissä tehdään samalla kertaa. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Koiran rokotustodistus on esitettävä näyttelyyn saapuessa.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.