Ilmoittautuminen näyttelyyn

 

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.
Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

 

Huomioithan 1.1.2017 päivittyvät näyttelysäännöt
- Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan
- Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn


 

Ilmoittautumiset 23.3. / 26.4. /30.4.2017 ( viimeinen aikaraja vain netti-ilmo) mennessä.

 

Netti-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi ->Ilmoittaudu näyttelyyn


Postitse laitettavat ilmoittautumiset lähetetään osoitteella:

Royal Canin Show 2017

PL 50

02771 ESPOO

 

Ilmoittautumiskaavakkeen saat täältä.
Liitä ilmoittautumisen mukaan maksukuitti tai sen kopio.

 

Ilmoittautumisen voi tehdä helposti myös Showlinkin web-ilmoittautumispalvelussa, jossa ilmoittautumisen voi maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla www.showlink.fi - >ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Netti-ilmoittautumisen maksua ei makseta etukäteen näyttelyn tilille, vaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta verkkopankissa/luottokortilla.

HUOM! NOTE! OBS! Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan. Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

  
23.3. mennessä
26.4. mennessä
30.4.2017 mennessä
(VAIN NETTI-ILMO)

Ensimmäinen koira
(sisältää luettelon)

40 euroa

45 euroa

50 euroa

Saman omistajan 2. jne koira
kun ilmoittautumiset tehty yhdellä kertaa.

34 euroa

40 euroa

50 euroa

Pennut

27 euroa

30 euroa

30 euroa

Veteraanit

27 euroa

30 euroa

30 euroa

Junior handler

10 euroa

10 euroa

10 euroa


 

Pankkiyhteys paperilla tehtäviä ilmoittautumisia varten

Ilmoittautumismaksut maksetaan tilille
IBAN FI13 2307 2100 0027 91
BIC NDEAFIHH

Maksunsaaja: Helsingin Seudun Kennelpiiri ry

Käytettävä viitenumeroa 5555

 

 

Saman omistajan toisen koiran, pennun tai veteraanin ilmoittautumismaksu ei sisällä näyttelyluetteloa.

 

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen!

 

Ulkomaisessa rekisterissä olevasta koirasta tulee liittää mukaan kopio valiotodistuksesta tai käyttöluokkatodistuksesta, mikäli koira ilmoitetaan valioluokkaan tai käyttöluokkaan. Ilman todistusta koira siirretään kilpailemaan avoimeen luokkaan.Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samassa netti-ilmoittautumisessa. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).


Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

 

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Lisätietoja Suomen Kennelliiton sivuilta.

 

Antidoping
Antidopingregler, godkända av Finska Kennelklubbens fullmäktige (27.11.2005), har trätt i kraft 1.1.2007. Dessa regler gäller alla utställningar, tävlingar och prov godkända av Finska Kennelklubben. Se ocksåwww.kennelliitto.fi för aktuell information.


Anti-Doping

The Anti-Doping rules, approved by the Council of the Finnish Kennel Club (27.11.2005) have come into force on 1.1.2007. These rules concern all the shows, trials and tests approved by the Finnish Kennel Club. Visit also www.kennelliitto.fi for current information.