seinšjoki2017
Etusivu Tuomarit Ilmoittautuminen Tiedustelut Aikataulut Tulokset In English

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.
Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Nnäyttelysäännöt ovat päivittyneet 1.1.2017
- Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
- Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätynIlmoittautumiset tulee suorittaa viimeistään 28.8./26.9./(29.9. vain netissä).

Online-ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu osoitteessa www.showlink.fi -> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusta noin tunnin sisällä OTA YHTEYTTÄ info@showlink.fi sähköpostiosoitteseen. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.
Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.


Postitse

Kirjeenä laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Seinäjoki 2017
PL 50
02771 Espoo

 

Ilmoittautumismaksut 

Ilmoittautumismaksut 28.8. mennessä 
1. koira 38 € 
saman omistajan 2. jne koira 33 € (edellyttää yhtä täysihintaista koiraa) 
pennut ja veteraanit 30 € (pentuluokka 7-alle 9kk)
Junior Handler 10 €

Ilmoittautumismaksut 29.8-26.9 välisenä aikana
1. koira 43 € 
saman omistajan 2. jne koira 38 € (edellyttää yhtä täysihintaista koiraa)
pennut ja veteraanit 35 € (pentuluokka 7-alle 9kk) 
Junior Handler 10 €

Ilmoittautumismaksut  27.-29.9. (HUOM! vain netti-ilmoittautuminen)
60 € / koira.
Junior Handler 10 €

 

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille 

IBAN: FI16 4913 1420 0638 32
BIC: HELSFIHH
Saaja: Etelä-Pohjanmaan kennelpiiri

 

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut 
Showlink Oy  arkisin klo 11-17 puh. 09 887 30320 tai e-mail: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Netti-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa vahvistusta ilmoittautumisen jälkeen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Lisätietoa

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. 
Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Antidoping
Antidopingregler gäller alla utställningar, tävlingar och prov godkända av Finska Kennelklubben. Se också www.kennelliitto.fi för aktuell information.

Anti-Doping
The Anti-Doping rules, approved by the Council of the Finnish Kennel Club (27.11.2005) have come into force on 1.1.2007. These rules concern all the shows, trials and tests approved by the Finnish Kennel Club. Visit also www.kennelliitto.fi for current information.