Kainuu KV 2024

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisten aikarajat 9.11. / 7.12. / 19.12.
Ilmoittautuminen näyttelyyn on mahdollista vain internetissä.

Koiramäärärajoitus näyttelyssämme on 1700 koiraa / pvä.

Numerolappu ja aikataulukirje toimitetaan näytteilleasettajille ainoastaan sähköisesti. Näyttelypostia ei lähetetä postitse.

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Online-ilmoittautuminen 
Osoitteessa www.showlink.fi-> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Netti-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa vahvistusta noin tunnin sisällä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka. Säästä saamasi ilmoittautumisvahvistus näyttelypäivään asti.

Huom! Näyttelyyn ilmoittamattomien turistikoirien tuominen näyttelyalueelle on kielletty. Vain näyttelyyn toiselle päivälle ilmoitettu koira saa tulla turistina paikan päälle myös toisena näyttelypäivänä.

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautuminen 9.11.2023 mennessä
1. & 2. koira 42€
saman omistajan 3. jne koira 37€
pennut ja veteraanit 37€
Junior Handler-kilpailu 10€

Ilmoittautumismaksut 10.11.-7.12. välisenä aikana:
1. & 2. koira 47€
saman omistajan 3. jne koira 42€
pennut ja veteraanit 42€
Junior Handler-kilpailu 10€

Ilmoittautumismaksut 8.-19.12. välisenä aikana:
60€ /koira (kaikki luokat)
Junior Handler-kilpailu 10€

Lisätietoa

Huom! Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman om. 3 jne koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista yhdellä kertaa. Alennuksen saaminen edellyttää kahta normaalihintaista saman omistajan koiraa koiraa. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

Käyttö- ja valioluokkaan ilmoitettaessa Kennelliitossa rekisteröidyiltä koirilta ei vaadita todistusta näihin luokkiin vaadittavista tuloksista. Ulkomaisen valionarvon tulee olla vahvistettu. Muiden maiden rekisterissä olevilla koirilla on oltava valionarvotodistus ja/tai käyttöluokkatodistus ilmoittautumisen liitteenä.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut 
Showlink Oy arkisin klo 11-17 puh. 09 887 30320 tai e-mail: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Jollet saa ilmoittautumisestasi vahvistusta sähköpostiisi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä vahvistettuna netti-ilmoittautumisena viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhässä maksettuja ilmoittautumisia ei hyväksytä mukaan näyttelyyn.

Huom!
Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
– Suomen lain vastaisesti typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
– Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING