Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Kaikki näyttelykutsut tullaan lähettämään sähköisesti.
Kutsuja ei lähetetä postitse.

HUOM! Näyttelyn ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Ilmoittautumiset 21.7.2023 mennessä (vain online-ilmoittautuminen).

Ilmoittautumiset näyttelyyn tulee tehdä 29.6. / 21.7.2023 mennessä.
30.6-19.7. välisenä aikana käytössä vain netti-ilmoittautuminen.
Katso lisätietoa ilmoittautumishinnoista alta.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Online-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi-> ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Online-ilmoittautumisessa valitse huolellisesti oikea näyttely, kun aloitat ilmoittautumisen. Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä.
Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi. Tarkasta ilmoittautumisen yhteydessä näyttelyyn lisäämäsi koiran tiedot ja kilpailuluokka. Jollet saa vahvistusta noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta saamasi vahvistusviesti. Säilytä saamasi vahvistusviesti näyttelyyn asti. 

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 29.6. mennessä
1. koira 36€
saman omistajan 2. jne. koira 32€
pennut ja veteraanit 32€

Ilmoittautumismaksut 30.6-21.7. välisenä aikana (vain netti-ilmoittautuminen) :
1. koira 40€
saman omistajan 2.jne. koira 36€
pennut ja veteraanit 36€


Kirjeenä lähetettävien ilmoittautumisten maksut tulee suorittaa tilille
IBAN FI47 5494 0920 1531 62
Saaja Werraton Walkeakoski

Kirjeenä laitettavat ilmoittautumiset Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:
Valkeakoski KR 2023
PL 50
02771 Espoo

Lisätietoa

Huom! Alennuksen (saman omistajan toinen jne. koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautuminen tehdään samalla ilmoittautumiskerralla. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).

Ulkomaisessa rekisterissä olevilta koirilta tarvitaan valioluokkaan osallistumista varten valiotodistus ja käyttöluokkaan osallistumista varten käyttökoetodistus (WCC, Working Class Certificate). Jos valiotodistus tai WCC puuttuu, koira siirretään avoimeen luokkaan.

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut 
Showlink Oy arkisin klo 11-17 puh. 09 887 30320 tai e-mail: info@showlink.fi

Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn nimen sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee. Jollet saa ilmoittautumisestasi vahvistusta sähköpostiisi, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta mukaan näyttelyyn.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Suomen lain vastaisesti typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
Tunnistusmerkintä on pakollinen kaikissa Kennelliiton virallisissa näyttelyissä, kokeissa ja kilpailuissa.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING