Ruusukkeet ja palkinnot

Näyttelytoimikunnilla on mahdollisuus tarjota monipuolisia palkintoja näyttelyssään. Seuraavat palkintopalvelut ovat mahdollista valita Showlink näyttelyissä.

 • Ruusukkeet
  Näyttelytoimikunta voi valita ruusukkeet ovat joko perusmallistostamme tai voimme suunnitella kanssanne uniikit ruusukkeet näyttelynne omalla ilmeellä.
 • Pokaalit
  Näyttelytoimikunta voi valita ryhmäkilpailupokaalit vuosittain vaihtuvasta pokaalivalikoimastamme. Toimikunnan valitessa kauttamme peruspokaalit palkintovaihtoehdoksi toimitamme ne näyttelynne tarpeen mukaan varastostamme.
 • Palkintovaihtoehdot
  Näyttelytoimikunnalla on mahdollisuus valita peruspokaalin rinnalle palkintovaihtoehdoksi Showlink-palkintokortit ja/tai tuotepalkintoja.
 • Lisäkilpailut
  Mikäli näyttelyssänne on lisäkilpailuja (esim. junior handler tai paras pari) toimitamme ruusukkeet ja pokaalit myös lisäkilpailuihin näyttelytoimikunnan toiveen mukaan.

Palkintopaketti

Näyttelytoimikunnalle helppo vaihtoehto on valita palkintopaketti. Valitessanne palkintopaketin huolehdimme, että näyttelyynne on toimitettuna kaikki tarvittavat ruusukkeet, pokaalit ja palkintovaihtoehdot.