Ruusukkeet

Showlink on suurin suomalainen koiranäyttelyiden ruusuketoimittaja. Näyttelytoimikunta voi valita ruusukkeet osana näyttelypalveluitamme, mutta toimitamme ruusukkeet myös näyttelylle kuin näyttelylle.

Näyttelytoimikunta voi valita ruusukkeet joko perusmallistostamme tai voimme suunnitella kanssanne uniikit ruusukkeet näyttelynne omalla ilmeellä. Näyttelynne ilmeellä suunniteltuihin ruusukkeisiin on mahdollista toteuttaa esim. näyttelynne logo ruusukkeen keskiöön sekä nauhapainatus (Tilaus tehtävä viimeistään n. 2 kk ennen näyttelyä.)

Kauttamme on mahdollista tilata juhlavat erikoisruusukkeet mm. erikoisnäyttelyyn ja mikäli näyttelyssänne on lisäkilpailuja (esim. junior handler tai paras pari) toimitamme ruusukkeet myös lisäkilpailuihin näyttelytoimikunnan toiveen mukaan.

Toimitamme perusruusukkeet näyttelypalvelujen yhteydessä aina kehittäin pakattuna.

Handmade in England by Prudhoe Rosettes

George Prudhoe perusti 1901 G.Prudhoe & Co Ltd joka alunperin oli lehtimyymälä. Vuosien kuluessa toiminimi kasvoi ja laajeni kirjepapereihin ja kaupalliseen painotyöhön. 1977 Kuningatar Elisabeth II 25 juhlavuoden kunniaksi ryhdyttiin valmistamaan ruusukkeita. Toiminimen tämä osio on kasvanut ja nyt ruusukkeita toimitetaan ympäri maailmaa. Yritys on yhä saman perheen omistama ja johtama, nyt 4.polvessa.
Toimimme ylpeänä yhteistyössä Showlink Oy.n kanssa toimittaen laaturuusukkeita koiranäyttelyihin ympäri Suomen.