Pokaalit

Showlink palkintopokaalien toimittaja on ollut yli kymmenen vuotta Pocal Oy.
Pocal Oy on suomalainen perheyhtiö, joka on toiminut yli 25 vuotta. Pitkäaikainen yhteistyö takaa tehokkaan ja joustavan toimituksen yksittäisistä palkinnoista aina suuriin eriin.
Kaikki pokaalit ovat kotimaista tuotantoa. Showlink on Pocal palkintotuotteiden yksinmyyjä koiraharrastuspuolella Suomessa.

Peruspokaalit

Peruspokaalimallistomme vaihtuu vuosittain ja mallistosta löytyy eri värivaihtoehtoja. Peruspokaalit ovat n. 20cm korkeita pokaaleja joihin näyttelytoimikunta voi tilata halutessaan myös laatat.

Ryhmäkilpailupokaalit

Ryhmäkilpailupokaalimallistomme vaihtuu vuosittain ja mallistosta löytyy erilaisia vaihtoehtoja niin koon, mallin kuin värinkin suhteen. Valikoimassa on pyritty huomioimaan erilaisten näyttelyiden tarpeet palkittavien suhteen. Pokaalisarjoihin on saatavissa kauttamme myös pokaaliin sopiva laatta kaiverruksella.

Pokaalien laatat

Laatat erilaisiin pokaaleihin/pokaalisarjoihin näyttelytoimikunta saa kauttamme kätevästi pokaalitilauksen yhteydessä.
Peruspokaaleihin laatat ovat saatavissa peruskaiverruksella (esim. ROP, VSP, SERT) tai yksilöidyin kaiverruksin. Näyttelyiden loppukilpailupokaaleihin laatat on saatavissa yksilöidyin kaiverruksin esim. sijoitus ja näyttelyn nimi.