Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Kaikki näyttelykutsut lähetetään sähköisesti. 
Kutsuja ei lähetetä postitse.

Ilmoittautumiset 15.5. / 1.7. / 4.7. mennessä.
(2.-4.7. vain online-ilmoittautuminen)
Katso ilmoittautumismaksut alta.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä, antidoping-sääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta.

Online-ilmoittautuminen osoitteessa www.showlink.fi ILMOITTAUDU NÄYTTELYYN

Online-ilmoittautumisesta tulee aina noin tunnissa vahvistus sähköpostiisi. Jollet saa vahvistusta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarkasta ilmoittautumisesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka. Säilytä saamasi vahvistus näyttelypäivään asti.

Ilmoittautumismaksut

Ilmoittautumismaksut 15.5. mennessä
Ensimmäinen koira 30 euroa
Saman omistajan toinen jne. koira 28 euroa.
Pennut ja veteraanit 28 euroa.
Yli 10-vuotiaat veteraanit, vet-luokkaan ilmoitettuna 0 euroa.

Ilmoittautumismaksut 16.5.–1.7. välisenä aikana
Ensimmäinen koira 35 euroa
Saman omistajan toinen jne. koira 30 euroa.
Pennut ja veteraanit 28 euroa.
Yli 10-vuotiaat veteraanit, vet-luokkaan ilmoitettuna 0 euroa.

Ilmoittautumismaksut 2.7.–4.7. välisenä aikana
(vain online-ilmoittautuminen)
40 euroa / koira
Pennut ja veteraanit 30 euroa.
Yli 10-vuotiaat veteraanit, vet-luokkaan ilmoitettuna 0 euroa.


Ilmoittautuminen postitse Kennelliiton ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:
Kartano Weekend 2024
PL 50
02771 Espoo

Postitse laitettavien ilmoittautumisten maksut tilille
IBAN
FI97 1745 3000 1602 02
NDEAFIHH
Saajan nimi Helsingin Vinttikoirakerho ry

Ilmoittautumisia ja kasvattajaryhmiä koskevat tiedustelut
Showlink Oy arkisin klo 11-17 puh. 09 887 30320 tai e-mail: info@showlink.fi
Mainitsethan tiedustelussasi / sähköpostissasi näyttelyn sekä koiran rekisterinumeron, jota tiedustelu koskee.

Lisätietoa

Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Vahvistusviesti onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostiin tulee noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, ota heti yhteyttä Showlinkiin. Vain annettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.

Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen tai veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko netti-ilmoittautumisena tai postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Ulkomaisessa rekisterissä olevilta koirilta tarvitaan valioluokkaan osallistumista varten valiotodistus ja käyttöluokkaan osallistumista varten käyttökoetodistus (WCC, Working Class Certificate). Jos valiotodistus tai WCC puuttuu, koira siirretään avoimeen luokkaan.

1. Vinttikoirien käyttöluokkaan osallistumisen ehtona on voimassa oleva kilpailukirja. Lisäksi koiran on täytynyt osallistua vähintään kahteen (2) kansalliseen tai kansainväliseen kilpailuun (CACIL- ja CSS/ FCI-Open-luokissa) ja sen on molemmissa kilpailuissa oltava sijoittunut parhaaseen puolikkaaseen osallistujamäärästä. Mikäli osallistuneita koiria on pariton määrä, lukumäärä pyöristetään seuraavaan tasalukuun (esim. jos osallistujia on 9 niin ensimmäiset 5 lasketaan parhaaseen puolikkaaseen). Vähimmäisosallistujamäärä rodussa ratajuoksukilpailuissa on 3 koiraa ja maastojuoksukilpailuissa 2 koiraa. Kilpailutulosten välillä tulee olla vähintään yksi vuosi ja yksi päivä, jona aikana koiralla ei saa olla yhtään hylättyä tulosta. Maastojuoksukilpailuissa koiran on täytynyt saavuttaa vähintään 75 % enimmäispistemäärästä. Ilmoitettaessa vinttikoira käyttöluokkaan on kopio koiran kilpailukirjasta oheistettava näyttelytoimikunnalle.
TAI 2. Käyttövalion arvo.
(Lisätietoja: https://www.kennelliitto.fi/kayttoluokkaan-vaadittavat-koetulokset )

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Suomen lain vastaisesti typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping-valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ja doping-valvonta koskevat kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi